Ember – Adat – Stratégia

2021 Munkaerőpiaci trendváltozások és a Smart Work megjelenése

2021. február 18. 16:00

Megjelenik a Boston Consulting Group és a Profession.hu eddigi legnagyobb kiadványa, amelynek exkluzív online bemutatójára szeretnénk meghívni Önt.

A kiadványról

A regisztrációs időszakunk lejárt!

Amennyiben regisztrált felületünkön, az ott megadott e-mail címmel az alábbi linken tud csatlakozni:

Belépek a konferenciára!

Töltse ki űrlapunkat a jelentkezéshez!

Az űrlap kitöltése esetén értékesítő munkatársunk telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot a kedvezmény igénybevételének lehetősége és a megrendelés részleteinek egyeztetése érdekében. A megrendelői személyes adatokat a Munkáltatói adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezeljük.

Szeretnék máskor is értesülni a kedvezményekről, ezért hozzájárulok, hogy a profession.hu Kft. elektronikus reklám- és marketingüzeneteket küldjön a Munkáltatói adatkezelési tájékoztatóban (a profession.hu felületen és a reklámüzenetek kapcsán mutatott felhasználói viselkedésem, pl. meglátogatott állások/aloldalak, email megnyitás/kattintás alapján) meghatározottak szerint. A hozzájárulás bármikor visszavonható.

Részt kívánok venni a webkonferencián. Jelentkezésemmel elfogadom a webkonferencia sorozatra vonatkozó Adatkezelési tájékoztatót.

A kutatócsapatok összefogásában

egy olyan nagyszabású publikáció született, amely egyedülálló a piacon.
A több száz céget és majdnem 1500 munkavállalót áttekintő elemzés átfogó képet ad a
munkaerő- és munkaadói piacon történő változásáról, és ennek hatásaként a Smart
Work megjelenéséről és térnyeréséről.

 • Hogyan működnek ezek után a vállalkozások?
 • Milyen lehetőségeket lehet megragadni?
 • Hogyan látjuk mi a Smart Work jövőjét?

Program

Tények, számok, trendek, amelyek felülírhatják a HR-stratégia elképzeléseit!

2021. Február 18. 16:00

Program

 • A Covid–19 hatása munkáltatói és munkavállalói szemmel – Martis István CEO, Profession.hu
 • A Smart Work lényege és lehetőségei – Kotsis Ádám, Associate Director, People Strategy, BCG
 • Kerekasztal-beszélgetés:
  • Erdei Katalin HR-igazgató, Richter Gedeon Nyrt.
  • Marton Klaudia HR-igazgató, Groupama Biztosító
  • Vértesi Maya Talent acquisition manager at Hungary and Spain, Computacenter
  • Moderátor: Martis István CEO, Profession.hu

Jelentkezés

Betekintő

A világméretű „kísérlet” tanulságai

A Covid–19-világjárvány kitörése óta szemünk előtt zajlik a munkavégzés eddigi módjait tesztelő legnagyobb „kísérlet”. Az aktuális trendek – digitalizáció, Smart Work, rugalmas munkaidő –, amelyek alakítják, hogy milyen módon dolgozunk, a járvány következtében hatalmas hátszelet kaptak. A munkavállalók és a munkáltatók is megtapasztalhatták, hogy milyen az eddigiektől alapvetően különböző körülmények között dolgozni. A kérdés az, hogy a mostani tapasztalataink hogyan fogják megváltoztatni a munkavégzést a jövőben. Ezért megkérdeztük Magyarország munkáltatóit és munkavállalóit, hogy megértsük, mik okoztak nehézséget, és hogyan látják a jövőt. Több mint 1500 munkavállaló és 200 munkáltató töltötte ki a kérdőívünket. Az eredményeket és a megállapításainkat 8+1 szempont alapján mutatjuk be, hogy megfelelő iránymutatást adjunk az egyén és a vállalat számára egyaránt. Úgy gondoljuk, hogy a most elsajátított munkavégzési módszerek be fognak épülni a mindennapokba. Az igazi kérdés az, hogy a cégek és a szervezetek hogyan fogják tudni kihozni ebből a maximumot. Meggyőződésünk, hogy akik proaktívak, megfelelő módon honosítják meg a Smart Work munkamódszereket, és ilyen módon működnek a jövőben, azok komoly versenyelőnyre tehetnek szert a hatékonyságtól kezdve az employer brandingen át egészen a munkavállalók elköteleződéséig.

A kiadványról

Ember - Adat - Stratégia